Sunday, April 24, 2011

diet: planning


assalamu'alaikum!
wah3, lagi post pasai diet! tapi hasilnye x dak pon aku nengok. hahaha=D
Ini sirius korang, memang xde perubahan pon, program dietku dah GAGAL, juz putting on weight ade la. So, ni aku kene mule dari awal balik, kih3 harap2 kali nie aku berjaya.. wish me luck k korang yang amat ku sayang. bulan 5 and 6 aku intern, so boleh kot nak control diet nie, bulan 7 n 8 dah puase, leh jugak kot diet mendiet nie...jadi, Bulan 9 kite tengok same-same ape hasilnye k-hahaha=D
p/s: wish me luck k kawang-kawang!
love you all.... <3<3

No comments: