Thursday, June 14, 2012

Kek Kukus homemade


Assalamu'alaikum sahabat-sahabatku sekalian...

Hurm, agaknye dah lame kan tak update blog ni. Harap maaf ya kawan-kawan, sebab nak update blog kene ade mood and idea yang super awesome kan. Malangnya, bile ade idea, takde mood pulak, begitu jugak sebaliknye. Harap adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang bersabar ye.

ok lah, tak nak merapu panjang. Ni entry bergambar.
Minggu lepas cuti study week, so kite balik rumah la nak jumpe mak abah sebab dah rindu sangat-sangat.
Jadi sempat jugaklah main masak-masak.

Inilah kek kukus yang dibuat sendiri oleh pemilik blog ni. =)

kek dalam pengukus lg...
Can you see? =b

inilah ghupenye kek kukus kite.
kek kukus lagi...lagi...dan lagi.

ok The ENd

take care ya u alls..