Thursday, June 14, 2012

Kek Kukus homemade


Assalamu'alaikum sahabat-sahabatku sekalian...

Hurm, agaknye dah lame kan tak update blog ni. Harap maaf ya kawan-kawan, sebab nak update blog kene ade mood and idea yang super awesome kan. Malangnya, bile ade idea, takde mood pulak, begitu jugak sebaliknye. Harap adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang bersabar ye.

ok lah, tak nak merapu panjang. Ni entry bergambar.
Minggu lepas cuti study week, so kite balik rumah la nak jumpe mak abah sebab dah rindu sangat-sangat.
Jadi sempat jugaklah main masak-masak.

Inilah kek kukus yang dibuat sendiri oleh pemilik blog ni. =)

kek dalam pengukus lg...
Can you see? =b

inilah ghupenye kek kukus kite.
kek kukus lagi...lagi...dan lagi.

ok The ENd

take care ya u alls..


5 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

I tend not to leave a great deal of comments, however
i did a few searching and wound up here "Kek Kukus homemade".
And I actually do have a couple of questions for you if you do
not mind. Could it be simply me or does it seem like a few of these comments appear like left by brain dead visitors?

:-P And, if you are posting on other sites, I'd like to keep up with anything new you have to post. Could you make a list of every one of your communal pages like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

Also visit my webpage; waist to hip ratio chart

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/