Thursday, August 04, 2011

Final day internship

nerdy
cube beraksi gedik---eeeuu GELI!
lagi sekali GEDIK. sekian
what are you trying to say?
bila dah hujung-hujung praktikel ni, memang dah xde keje sangat. Most of the time memang kat depan laptop sebab nak siapkan industrial training report. So, ape salahnyer layankan je budoq tembab tu nok begambo. (hahaha). Setelah berkurun lamenyer ku bertapak di Klinik Kesihatan Kuala Pilah ni, akhirnya, waktunya sudah tibe tok memanggilku pulang ke pangkuan kekasehku yang ku rindui selalu, yow, cet! jiwang karat plak dah, siyes sangat rindu puan Am Kalsom n encik Abdul rahim serta anak-anaknya termasuklah tuan punyer blog ni pon anak dorang gak. (hihihi). Yeay! petang ni leh balik rumahku syurgaku, sonok sangat tak terkate.
anyway, korang bile lagi nak balik kampung ni?

jangan tunggu lama-lama,
nanti dikau yang merana,

see you allz...love ya

2 comments:

amir aizat said...

bercamwhore,hehe

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html