Monday, June 06, 2011

oh praktikel ku di Kuala Pilah

hari nie hari kedua den jadi orang pilah kojap yo, den tak pandae nak cakap pilah sangat pon, ado bunyi cam rojak dah 'a ( kihkihkih ). Hari ni hari keduo den intern kek pilah ni ha, mula-mula takut gak kek tompat oghang ni ha, smalam siap jumpa petient lagi. Eh! den x cakap la ha den intern kek mano, ( hahaha ), den intern kek klinik kesihatan kuala pilah nie ha, den menyewo kek taman selaseh nun ha!!! ( botui tah idak ae den cakap ni, xdo bunyi pilah pun ). uish belit lidah den nak cakap cam org nogori ni ha, den cakap biaso jo la eh!! ( hihihi )

hari nie sampai-sampai je, den torus g punch card, dah macam keje dah ha, masok pukul 8 pagi, balik pukul 5 petang, den nak online kek umah, umah den xdok internet, online kat klinik ja la, wireless lagi ( hahaha, suke ambil kesempatan ). Hari kedua praktikel ni, dah rase boleh suaikan diri dan, orang kat sini pon semua baik-baik belake, suke sangat!

tue je la dulu ye kawan-kawan!
thanks sebab sudi singgah dan bace,
p/s: kepade orang nogori, den mintak maap la yo, den tak pandai laei cakap nogori sombilan ni ha...

love you allz --- wassalam

4 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

adooiii,, ghusak loghat nismilan den oiii

Mr AnOnymOUs said...

waa...kira pandai la ckp nogori nie..eden org perlis xreti lgsg ckp nogori..huhu

amik kesempatan berkempen!

huda rahim said...

lokman-- sori la yo.. den bukan org nogori... kih3..den baru blajo je ni

huda rahim said...

mr anonymous!

tue dah pandai sikit2 cakap nogori, bak kate org
masok kandang kambing mengembek, masok kandang harimau mengaum, alang2 kat pilah ni ha, leh blajo cakap nogori.