Monday, October 03, 2011

Jom Tambah Trafik Blog!

jom kawan-kawan, ramai-ramai join segmen ni. Mane tau kot-kot dapat the best winner kan.Segmen ni tamat 5/10/2011. So ade mase lagi kawan-kawan nak join segmen ni. Carenya senang je, kawan-kawan cume perlu copy banner kat atas ni dan wat satu entry yang bertajuk JOM TAMBAH TRAFIK BLOG!. Wish you all best of luck..

untuk maklumat lanjut boleh ziarah blog cik salwa ismail ni

take care people!

12 comments:

salwaismail said...

thanks sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

wanie wonek said...

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

huda rahim said...

intan berlian: salam kenal darl
wanie wonel: hye dear, sye dah g blog awak hi3
eyryn: hye sweety, thanks
sakwaismail: welcome darl...

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Tambah trafik dan kenalan awak..
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

shy princessha said...

hi...
dtg terjah dr segmen yg sama...
suda follow di sini....
jmput dtg blog saya pula...=)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Piweet said...

Dtg dari segmrn yg sama...salam perkenalan...da follow jgak=)

www.piweeteacher.blogspot.com

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same...

http://ridzwanzones.blogspot.com/

hanissakinah said...

jom singgah.. :)

hanissakinah said...

jom singgah.. :)