Tuesday, May 03, 2011

hari nie dalam sejarah masok contest

hari nie 3 may 2011:
kali pertame dalam sejarah masok online contest cenggini
korunk nak tau yang MISSLADYANASHOPS ni ade wat contest " SHare Ur Style ", so den apo la ei, join lol, dengan muke banggenyer mengedit gambo kunun-kunun ade gaye retis sikit gamaknyer hahaha.. xde paedahnyer dah...

so hambe disini mohon jase baek tuan - puan tok menglike le bebanyak yer

mule-mule korunk g like kat page dier nie ha kat sini---- missladyanashops
langkah seterusnyer>
so korunk-korunk semua boleh la click kat cni and like pictureku yang gemok lagi gedempol ni ha.tak larat dah nak promote diri sebab nak menang punyer pasal
ha ce click ce click


ok sekian!!!
tue je tok kali nie
sayonara
have a nice day dear friends---lot of love

No comments: