Saturday, March 20, 2010

----daybreakers movie yeay---



semalam g tgk wayang ngan house8 n course8 che nanie n che dee nad---
tgk citer daybreakers tau-- walaupon tiap kali tgk cter tue-jeritje kejeku hu3--
sorry to NANIE n DEE NAD coz spoil korang nyer feeling nak tgk movie tue--
huhuhu-- sye nie penakut owangnye--kui kui kui--

gambar kat atas tue antare watak lam cter tue la-- vampire yg jahat tu n ethan/ed yg ensem lg macho kan kan kan-- huhuhu

dah la blik tggu bas berejam2 -- last2 we decided to get a taxi-- sampai hostel lebih kurang 10 lbh kot--hi3..lupe---

pastu berlaku satu periwtiwe di mane seorang insan yg bername nur huda bt abdul rahim..
kasihan beliau kerane kecuaian beliau-- beliau mengepit jarinyer sendiri mase nak tutup pintu teksi--
punyer la biru muke tahan sakit n xnak nangis depan nanie kan-- malu3--
hahah--balik umah nangis jgk-- thankz to che dee nad n che syakirin coz sudi sapu ubat kat tangan i-- i luke x parah pon--hahaha---

nway--syayunk korang sesangat--

No comments: