Saturday, January 09, 2010

diari hari nie~~~

hari nie rase down sgt2...
ade kwan tpi rse mcm kosong je..
walaupon mmg sllu dah rse kosong...hu3..
but today still feeling empty..
pgi tadi je lepas subuh teros smbung tdo je pon~~
bangun pon ade org kejot...
g library tapi close plak..
makan dah la kene timbang..
last2 penimbang lak rosak...
nak lepak kat depan blok ade org plak...
last2 makn dalam bilik jgk...
sepanjang kat bilik nie... terisi gak la mase ngan wat assignment...
ALHAMDULILLAH ~~~~
sampai sekarang still rase kosong...mungkin ade yg terase ngan perbuatan ku atau aku yg terase kerane perbuatan mereka...
ahh!!!! persetankan perasaan yang mengarut nie,,
bru je aku ade idea nak update blog nie....

go huda ~~ make ur life beautiful ....
tdi mak pesan abaikan org laen... wat hal sendiri.. aku masih pertimbangkan statement mak nie...
hi2
mak lah org yg plg aku syg.... i luv u mummy

HiDuP AdE PaSaNG sUruT NyE ~~~~~

No comments: